Konsertpaket 26 aug - Jill Johnson

Pris från 940 SEK

per person i dubbelrum
Giltig från lör 26 aug 2017

26 augusti kommer Jill på jubileumsturné med sitt band till idylliska Rävspelet intill Fredriksskans i Kalmar – en av tio utvalda sommarkonserter. Boka paket med biljett och hotellövernattning med frukost inkluderat. Utan extra kostnad ingår även ett Kalmarpass som ger dig 50% rabatt på aktiviteter och sevärdheter i staden.

Timeout - och därefter tioårsjubileum med bandet. Mycket i Jill Johnsons karriär förändrades för tio år sedan. Med dem har jag funnit en musikalisk nyfikenhet, en trygghet och inspiration som är lika stark idag som för tio år sedan, säger Jill.
Jill Johnsons personliga band är med andra ord högst delaktiga i hennes framgångsrika decennium.
- Sommarens konserter blir en hyllningsturné till mina tio år med killarna. Vi kommer stå på tå för varandra, improvisera och precis allt kan hända. Det blir country, blues, soul och rock med stor plats för bandet som mångfacetterade instrumentalister och sångare. Jag lovar musikalisk bredd och framförallt en omfamnande spelglädje, säger Jill.

TIDER
Entrén öppnar: 17:30
Support: 19.00
Jill Johnson: 20:30

ÖVRIGT
Åldersgräns 13 år. Under 13 år endast i målsmans sällskap.
Ta gärna med en egen picknickstol eller filt för att bekvämt slå er ner på konsertområdet. Paraplyer, bord och farliga föremål som kan skada andra eller hindra framkomligheten får ej föras med in på konsertområdet. Ej Husdjur
MAT OCH DRYCK
Evenemangsområdet kommer att ha ett brett utbud av mat och dryck samt erbjuda servering av öl, vin och cider samt alkoholfria alternativ mm. Det går bra att ta med egen picknickkorg med mat och andra godsaker. Ingen form av dryck får dock medföras in på området. Glasflaskor, burkar, termosar, grillar och föremål som kan skada andra är förbjudna.


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Personlig service får du från någon av våra turistbyråer i Småland.

Hitta din lokala turistbyrå