Ta med familjen till Astrid Lindgrens Vimmerby – Få andra natten gratis

Pris från från 1980:- SEK

2 vuxna och 2-3 barn
Giltig från fre 19 maj 2017 - sön 27 aug 2017

För alla barnfamiljer har vi ett förmånligt paket under för och eftersäsong (v. 21-26 och v. 33-34). I paketet ingår två övernattningar i Astrid Lindgrens Världs Gästboende varav den andra boendenatten är gratis. I paketet ingår entrébiljetter i två dagar i Astrid Lindgrens Värld samt en dag på Astrid Lindgrens Näs.

Ni bor två nätter i antingen Enetorpstugan, Granstugan eller Ekebostugan (se ledig stugtyp samt beskrivning av respektive stugtyp i samband med bokning) i gästboendet som ligger ett stenkast från entrén till Astrid Lindgrens Värld. Den andra boendenatten ingår gratis i paketet.

I paketet ingår entré i två dagar för två vuxna och 2-3 barn till Astrid Lindgrens Värld. Här träffar ni Pippi, Emil och flera av de andra karaktärerna. Ni vistas i välkända miljöer och varje dag spelas teaterstycken med scener ifrån böckerna. 

I paketet ingår även entrén till Astrid Lindgrens Näs. Gården Näs är platsen där Astrid Lindgren föddes. Här kan du besöka hennes barndomshem, se den stora utställningen om hennes liv och verk, äta gott i den nyöppnade restaurangen och vandra i de nya trädgårdarna. Njut av härliga grönskande miljöer med lek och spel för alla barn.

Möjlighet av tillval: lakan, slutstädning och frukost. Om ni lägger till frukost så ingår 2 x frukost per person.Biljetter

I samband med bokning erhåller ni en bokningsbekräftelse per e-post. Skriv ut samtliga vouchers som medföljer i bokningsbekräftelsen och medtag till anläggningarna. Dessa gäller som era värdehandlingar.


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Personlig service får du från någon av våra turistbyråer i Småland.

Hitta din lokala turistbyrå