Kalmarpaketet - Vår

Pris från 552 SEK

per person i dubbelrum
Giltig från sön 01 jan 2017

Besök Kalmar och upptäck allt staden har att erbjuda! Med vårt besökskort i din hand blir ditt besök extra smidigt. I paketet ingår boende med frukost samt fritt inträde till tre av Kalmars främsta attraktioner: Kalmar Slott, Kalmar läns museum och Kalmar konstmuseum. I samarbete med Handelsstaden Kalmar ingår dessutom ett presentkort till ett värde av 200 kr i de 25 första paketen som bokas!

Genom att boka Kalmarpaketet lär du känna charmiga Kalmar och får ta del av stadens rika kulturutbud.
 
I paketet ingår bekvämt boende med frukost på ett av stadens hotell samt ett besökskort med fritt inträde till Kalmar Slott, Kalmar läns museum och Kalmar konstmuseum. Med kortet får du även en gratis kaffe eller te i Kalmar läns museums mysiga café, Kafé Ångkvarnen, samt 10 % rabatt i slottsbutiken på Kalmar Slott.
Besökskort finns att hämta vid incheckning på hotellet. Besökskortet berättigar till fri entré på ovanstående attraktioner under lördagar och söndagar (ett besök per museum och vistelse). Vänligen kontrollera gällande öppettider.>- Presentkort för shopping i Handelsstaden Kalmar till ett värde av 200 kr i de 25 första paketen som bokas (erhålles på hotellet vid incheckning)


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Personlig service får du från någon av våra turistbyråer i Småland.

Hitta din lokala turistbyrå