Fiskepaket, 1 vecka på Getnö Gård - Lake Åsnen Resort -

Pris från 2990 SEK

per person i 6-bädds stuga

Upplev en spännande fiskevecka i det unika naturparadiset Getnö Gård, beläget på en egen ö mitt i vackra sjön Åsnen. Låt våra fiskeguider lotsa dig till de ”hetaste” fiskeplatserna och ägna dig åt spinning- och trollingfiske efter gädda och gös. Veckan blir garanterat en oförglömlig fiske- och naturupplevelse.

Getnö Gård – Lake Åsnen Resort, är ett naturvårdsområde på 1500ha, ligger mitt i vackra sjön Åsnen och är omgivet av naturreservat, fågelskyddsområden och en blivande nationalpark ”Åsnens västra Ö-värld”. Sjön Åsnen är en fiskrik sjö, ett verkligt eldorado för sportfiskare, naturälskare och fågelskådare. Här finns goda chanser att se den berömda fiskgjusen samt havsörn, storlom, skäggdopping och andra sjöfåglar. Glöm inte kamera och kikare. Vi erbjuder boende i småländska fritids-stugor eller på vår ***Naturcamping. Vår viltrestaurang har skogen och sjön som sitt skafferi till de småländska specialiteterna. På Getnö Gård finns även gårdsbutik, lantcafé, reception, fiskeshop, informationsrum, viltrestaurang och pub.


Logi:(*)
7 x övernattningar i fritidsstuga med självhushåll. Lakan, handdukar, slutstädning ingår.
Fullt utrustade stugor för 2, 4 eller 6 personer, logipris avser 2 personer per dubbelrum, dusch/wc.

Välkomstinformation, 1 fatöl på ”after fishing” fredag kväll, samt en fiskesouvenir.

Automatiskt deltagande i Getnös årliga fisketävling, (största gädda, gös, abborre).Aktivitet:
7 dagars Fiskekort för 2, 4 eller 6 personer i sjön Åsnen (155km2),
Paketet inkluderar även motorbåt inkl. 8 liter/motor. Vid bokning för 2 pers. inkl. 1 motorbåt, 4 pers. inkl. 2 motorbåtar samt vid bokning av 6 personer inkl. 3 motorbåtar. Sjökort och flytvästar ingår.
1 visningstur, ca 1,5 timme, med fiskeguide första fiskedagen för rekognosering av fiskeplatser och orientering i vattnen samt fika (fikakorg)Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Personlig service får du från någon av våra turistbyråer i Småland.

Hitta din lokala turistbyrå