Paket


Giltig från sön 01 jan 2017
Besök Kalmar och upptäck allt staden har att erbjuda! Med vårt besökskort i din hand blir ditt besök extra smidigt. I paketet ingår boende med frukost samt fritt inträde till tre av Kalmars främsta attraktioner: Kalmar Slott, Kalmar läns museum och Kalmar konstmuseum. I samarbete med Handelsstaden Kalmar ingår dessutom ett presentkort till ett värde av 200 kr i de 25 första paketen som bokas!

Giltig från tis 01 aug 2017
I sommar åker en av Sveriges största artister och låtskrivare genom tiderna, Per Gessle, ut på stor sommarturné i landet under namnet "En vacker kväll", sommarturne 2017". Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket till konserten på Borgholms Slott den 1 augusti boende på ett av Kalmars hotell inkluderat. Utan extra kostnad ingår även ett Kalmarpass som ger dig 50% rabatt på aktiviteter och sevärdheter i staden.

Giltig från tor 01 jun 2017
Kultur, nöje och shopping - Kalmar har mycket att erbjuda! Allt inom gångavstånd. Utforska staden med hjälp av Kalmarpasset som ger dig 50% rabatt på ett flertal sevärdheter och aktiviteter. I paketet ingår förutom Kalmarpasset även boende på hotell med frukostbuffé.

Giltig från mån 01 maj 2017
Kalmar är en fantastisk cykelstad med mängder av natursköna cykelvägar. I detta paket får du cykelkartor med olika turförslag samt ett smörgåspaket från Hamnkaféet i Kalmar. Sover gott gör du på ett av stadens många hotell. Möjlighet finns att lägga till hyra av cykel.

Giltig från fre 19 maj 2017 - sön 27 aug 2017
För alla barnfamiljer har vi ett förmånligt paket under för och eftersäsong (v. 21-26 och v. 33-34). I paketet ingår två övernattningar i Astrid Lindgrens Världs Gästboende varav den andra boendenatten är gratis. I paketet ingår entrébiljetter i två dagar i Astrid Lindgrens Värld samt en dag på Astrid Lindgrens Näs.

Giltig från lör 01 apr 2017
Ta med barnen eller barnbarnen och bo i stuga 2 eller 3 dagar på vår välskötta familjecamping vid havet Besök Astrid Lindgrens Värld.

Giltig från lör 01 apr 2017
Fira midsommar på vår mysiga familjecamping. Du bor i egen husvagn, husbil och får en natt gratis vid bokning av fyra nätter. Traditionellt Midsommarfirande, Ponnyridning, dans på lövad bana, tipspromenad, kaffeservering,mm.

Giltig från lör 01 apr 2017
Fira midsommar på vår välskötta familjecamping. Du bor i stuga och väljer om du vill ankomma onsdag eller torsdag. Om du bokar fyra nätter får du en natt gratis.

Giltig från lör 01 apr 2017
KustCamp Gamleby är en 4-stjärnig familjecamping som ligger vid en vik av Östersjön. Här erbjuds terrasserade platser med och utan el i kuperad naturskön miljö.

Upplev världsunika Kosta Boda Art Hotel och låt dig skämmas bort av den fantastiska glasmiljön och underbar mat. I priset ingår övernattning, frukost, lunchbuffé , en glasinspirerad 3-rättersmiddag samt inträde till SPA och relaxavdelning. Välkomna!

Vimmerby är Astrid Lindgrens stad. Här finns mycket att se och göra med anknytning till Astrid Lindgren.

Vimmerby är Astrid Lindgrens stad. Här finns mycket att se och göra med anknytning till Astrid Lindgren.

Giltig från lör 01 apr 2017
Följ med Grimhild och hennes vänner på skattjakt till Garpedansberget och lyssna till hennes fantastiska berättelser om troll, älvor, nymfer och drakar. En upplevelse för hela familjen!

Giltig från lör 01 apr 2017
Stanna en vecka i stuga på KustCamp Gamlebys välskötta familjecamping och få fri entré för att besöka Kolmårdens Djurpark. KustCamp Gamleby är en liten 4-stjärnig camping med utsikt över en vik i Östersjön, Gamlebyviken, med fantastiska badklippor med vy över hav och farled. Långgrund badplats för de små.

Giltig från lör 01 apr 2017
Boka campingtomt i minst 7 dagar får ni en extra natt gratis om du samtidigt bokar en entré till Astrid Lindgrens Värld för en dag.

Giltig från lör 30 aug 2014
Välkommen till Bosgårds stugor med närhet till sjön Åsnen. Åsnen är ett eldorado för alla naturälskare. Att ta sig runt med cykel ger dig möjlighet till unika nära-naturen-upplevelser som t.ex. att i tystnaden få höra Lommens rop över sjön! Du väljer hur många dagar du vill ha tillgång till cykel. Du kan välja mellan 6 olika stugor och hus, gemensamt för alla är att de ligger vackert beläget med naturen in på knuten och flera av dem har bara ett stenkast till sjön.

Giltig från lör 20 maj 2017 - lör 16 sep 2017
Ta skärgårdsbåten från Västervik till Hasselö och upplev Hasselö och naturreservatet Sladö med cykel.

Giltig från lör 20 maj 2017 - lör 16 sep 2017
Välkommen till familjevänliga Hasselö och naturreservatet Sladö, två av skärgårdens mest levande öar. Resan börjar med skärgårdsbåt från Västervik. På Hasselö väntar en fin resa med traktor och vagn från Hasselö Sand till Restaurang Sjökanten eller alternativt en cykeltur på egen hand. På restaurangen är en härlig skärgårdsbuffé med smaker från Tjust skärgård framdukad, i den genuina miljön bland båthus och sjöbodar.

Giltig från lör 20 maj 2017 - lör 16 sep 2017
Följ med till en av skärgårdens mest levande öar och få inblick i livet i skärgården idag och förr. Båtresa med M/S Freden från Västervik, guidad fyrhjulingstur runt Hasselö och Sladö tillsammans med fiskare Tomas Liew som berättar intressant om skärgårdens nutid och historia och skärgårdsbuffé på Restaurang Sjökanten.

Upplev en spännande fiskevecka i det unika naturparadiset Getnö Gård, beläget på en egen ö mitt i vackra sjön Åsnen. Låt våra fiskeguider lotsa dig till de ”hetaste” fiskeplatserna och ägna dig åt spinning- och trollingfiske efter gädda och gös. Veckan blir garanterat en oförglömlig fiske- och naturupplevelse.

Giltig från lör 01 apr 2017
Gäddfisket i Västervik/Gamleby håller världsklass. Här har EM i gäddfiske hållits i många år. Hit kommer varje år ett stort antal sportfiskare för att prova lyckan för att få de riktigt stora gäddorna. Båtarna är fina Cresent 434 med 15hk motor.

Postbåten tar er från Gränsö kanal till Hasselö. På ön väntar en god lunch och en guidad rundtur med fyrhjuling och vagn, tillsammans med fiskare Tomas Liew.

Bo tre nätter på utvalda hotell och börja sedan varje golfdag med en läcker frukost på ditt hotell och sedan är du redo för golf. Vid slutet av dagen kan du njuta av en trevlig middag på hotellet och Välj att spela på Sand GC, A6 GK, Gränna GK, Götaström GC, Hook GC, Jönköping GC, Nässjö GC & Ryfors GC .

Boka golf och boende ihop, enkelt och smidigt! Du väljer mellan två olika banor och ortens hotellanläggningar.

När butikerna stänger i shoppingeldoradot Kosta så hälsas besökaren välkommen in till hyttsill i hyttan. Här bjuds gästerna på traditionell hyttsillsmeny, underhållning och glasblåsning med några av brukets bästa mästare. Du har även möjlighet att boka olika boendealternativ.

Upplev en hyttsill på gemytliga Målerås Glasbruk. Ni välkomnas i shoppen med en välkomstdrink där ni "minglar" i en av Glasrikets vackraste kristallshoppar och utställningshallar. Handla till fabrikspriser med ytterligare 20% rabatt innan ni tar trappan upp och går rakt in i hyttan, där det är uppdukat för hyttsill vid de brinnande ugnarna.

Giltig från lör 22 jul 2017
22 juli kommer det bli sommarens stora musikparty i Kalmar på Fredrikskans med det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar. Boka konsertpaket med biljett och boende på hotell inkluderat. Utan extra kostnad ingår även ett Kalmarpass som ger dig 50% rabatt på aktiviteter och sevärdheter i staden.

Välkommen till Bosgårds stugor med närhet till sjön Åsnen. Åsnen är unik med sin fantastiska övärld och ett eldorado för många kanotister. Du väljer själv hur många dagar du vill ha tillgång till kanot. Du kan välja mellan 6 olika stugor och hus, gemensamt för alla är att de ligger vackert belägna med naturen in på knuten och flera av dem har bara ett stenkast till sjön. Vill du ha en mix av aktiviteter under din vistelse kan du även boka båt, olika båtmotorer och cyklar när du bokar ditt boende.

Upplev en kanotsafari på sjön Åsnen och i det unika naturparadiset Getnö Gård, beläget på en egen Ö-grupp mitt i vackra sjön Åsnen. Att komma nära naturen, känna stillheten och beundra djur- och fågelliv, görs bäst då man glider ljudlöst fram i en kanot. Efter dagens sträcka slår Ni läger på en kanotcamp. Vid solnedgången njuter Ni av lägerelden, kanske grillas den nyfångade abborren? Veckan blir garanterat en oförglömlig kanot- & naturupplevelse.

I biljetten ingår Safari, Marine World och Delfinshowen,Tiger World, Bamses Värld, mm. KustCamp Gamleby erbjuder härliga bad i lagunen, hopp torn, lekplatser, minigolfbana, och mycket mera. Bo 2 eller 3 nätter i stuga och besök Kolmården. Erbjudandet gäller för 2 vuxna och 2 barn. Paketet inkluderar: Boende i stuga 2 eller 3 nätter Boka till biljetter till Kolmården.

Giltig från fre 06 okt 2017
" Man behöver inte vara Queen-älskare för att se och höra detta. Man blir det under konserten - FANTASTISK UPPLEVELSE " Den 6 oktober fortsätter firandet av Freddie 70 years i Kalmarsalen. Konsertbiljett och övernattning på ett hotell i Kalmar ingår i priset.

Giltig från sön 23 jul 2017
LALEH PÅ EFTERLÄNGTAD SOMMARTURNÉ. 23 juli kommer hon till Borgholms Slott med ett tilltaget pop band istället, så räkna med en färgsprakande show med explosiv popglädje i sommarkvällen. Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket med konsertbiljett på Borgholms Slott, boende på ett av Kalmars hotell samt kalmarpasset inkluderat.

Giltig från lör 26 aug 2017
26 augusti kommer Jill på jubileumsturné med sitt band till idylliska Rävspelet intill Fredriksskans i Kalmar – en av tio utvalda sommarkonserter. Boka paket med biljett och hotellövernattning med frukost inkluderat. Utan extra kostnad ingår även ett Kalmarpass som ger dig 50% rabatt på aktiviteter och sevärdheter i staden.

Giltig från tor 31 aug 2017
31 augusti kommer Helen Sjöholm & Tomas Andersson Wij ge en exklusiv spelning i Krusensternska Gården i Kalmar. Endast under fyra exklusiva sensommarkvällar kommer de uppträda tillsammans i Uppsala, Stockholm, Helsingborg och i Kalmar. Boka ett konsertpaket med biljett och boende på ett Kalmars hotell i priset.

Giltig från lör 01 apr 2017
Stanna en vecka i stuga på Kustcamp Gamlebys välskötta familjecamping och få fri entré för att besöka Astrid Lindgrens Värld för hela familjen. (2 vuxna & 2 barn )

Ta med vännen eller din käraste in i hyttan. Kosta glascenter erbjuder prova på glasblåsning. Du har möjlighet att tillverka ditt egna glas eller skål eller varför inte båda två. Du väljer själv boende.

Giltig från fre 13 okt 2017
Mer Michael Jackson än såhär blir det inte!” ”Efter 6 slutsålda shower hösten 2016 hyllas ”Thriller Night – The King Of Pop” av publiken och press – i höst åker showen på Sverigeturné. Fredagen den 13 oktober kommer de till Kalmarsalen. Köp ett showpaket inkl biljett och boende på ett av Kalmars hotell inkl frukost

Giltig från lör 18 nov 2017
Sunes Jul- årets härligaste familjeföreställning är tillbaka med en helt ny show där vad som helst kan hända. Den SVT-producerade julkalendern ”Sunes Jul” från 1991 blev år 2016 framröstad som tidernas bästa julkalender. Nu lyfts produktionen upp på scen. Boka ett familjepaket med biljett och boende i priset

Giltig från lör 21 okt 2017
Henrik Schyffert är tillbaka med ny enmansföreställning ”Var inte rädda" . Lördagen den 21 oktober kommer han till Kalmarsalen. I detta erbjudande ingår både biljett till föreställningen och boende på ett av Kalmars hotell.

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Personlig service får du från någon av våra turistbyråer i Småland.

Hitta din lokala turistbyrå